Ο χώρος μας

Ο χώρος μας

 

Tο FIGHTING MALL, ένα brand τόσο μεγάλο όσο και οι Δάσκαλοι αλλά και το μέγεθος της σχολής που κατάφερε να τους φιλοξενεί όλους ταυτόχρονα.

Ένα Hall of Fame μαχητικών αθλημάτων στη Σουρή 20 στο Περιστέρι, 300 μόλις μέτρα από το σταθμό του Μετρό του Αγίου Αντωνίου.

Οι χώροι μας, συνολικά 1200 τ.μ, έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να συνυπάρχουν περισσότερα του ενός, τμήματα διαφόρων αθλημάτων. Δύο ανεξάρτητοι χώροι με τατάμι, δύο ring,  ένας χώρος με ξύλινο δάπεδο, ένας άλλος με βιομηχανικό, εξασφαλίζουν την αρμονική συνύπαρξη των αθλημάτων που διδάσκουμε.

Στους βοηθητικούς χώρους βρίσκεται η reception για την εξυπηρέτηση των άθλητων, ευρύχωρα αποδυτήρια γυναικών και ανδρών με 4 ντουζ αντίστοιχως και ένας χώρος καφέ που μπορούν οι αθλητές αλλά και οι συνοδοί τους να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ένα ρόφημα και παρακολουθώντας τόσο την προπόνηση των οικείων τους προσώπων, όσο και επιλεγμένους αγώνες από τις τηλεοράσεις που είναι αναρτημένες στο χώρο αυτό.

Εσείς  μπορείτε να επιλέξετε  αυτό που σας ταιριάζει μέσα από πρωινά απογευματινά και βραδυνά τμήματα 6 ημέρες την εβδομάδα και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στο προσωπικό και τους συνεργάτες του Fighting Mall.

Ο “Δάσκαλος των πρωταθλητών” Γιάννης Κακαράκης με το “Kakarakis kick boxing club”,

O Ηρακλής Γρηγοριάδης με το ”BRASA HELLAS” BJJ,

O Ηλίας Μαυρόπουλος με τo “JAGUAR TAEKWONDO” υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Master 9th DAN Γιάννη Γκόβα,

συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα χώρο διδάσκοντας ο καθένας τα μυστικά της τέχνης που εκπροσωπεί.