Διασυλλογικό Sparring "PRACTICE TIME V"

Διασυλλογικό sparring

 PRACTICE TIME V

Ένα διασυλλογικό sparring που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσεις ή να δεις πως πατάς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μέσα στο ring. 

Οι αγώνες διεξάγονται ταυτόχρονα σε 3 ring, χωρίς ανάδειξη νικητή, ενώ το τέλος των γύρων βρίσκει και τους δυο αθλητές με μετάλλιο στο λαιμό τους και τους προπονητές σοφότερους για την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών τους.

Την Κυριακή 2/12/1018 διοργανώνουμε το πέμπτο διασυλλογικό sparring στο The Fighting Mall στο Περιστέρι, PRACTICE TIME V

Βασικός μας στόχος είναι να παγιοποιήσουμε τη διεξαγωγή τέτοιων sparringγια να έχουμε ένα κοινό σημείο συνάντησης, έτσι ώστε να ελέγχουμε την αγωνιστική πρόοδο των αθλητών μας.

Χορηγοί για την επιτυχία αυτών των διοργανώσεων δεν είναι άλλοι από εσάς τους ίδιους, αγκαλιάζοντας με ειλικρίνεια πάνω από όλα αυτή τη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, αναφέρουμε τη πραγματική εμπειρία των αθλητών μας (διασυλλογικά, επίσημοι αγώνες κλπ), προσέχουμε τα κιλά τους (στη ζύγιση είναι καιρός να μην είμαστε στο περίπου αλλά στο ακριβώς) εξηγούμε στους αθλητές μας, στους γονείς τους, στους φίλους αλλά κατανοούμε και εμείς οι ίδιοι ότι το διασυλλογικό sparringέχει ΜΟΝΟ εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μέσα από αυτό μαθαίνουμε πως θα σταθούμε αύριο σε επίσημους επαγγελματικούς ή μη αγώνες.

Δεν υπάρχει (και δεσμεύομαι προσωπικά σε αυτό) η πρόθεση να ευνοηθεί ο οποιοσδήποτε, ασχέτως αριθμού συμμετοχών ή ονόματος, άλλωστε δεν έχει κανένα νόημα αφού δεν υπάρχει ανάδειξη νικητή. Λάθη μπορεί να γίνουν αλλά μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε, γινόμαστε καλύτεροι.

Στυλ KICKBOXING KICK LIGHT, KICKBOXING LOW KICK

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε αυτή μας την προσπάθεια και ότι μαζί θα μπορέσουμε να συναντιόμαστε μία φορά το μήνα.... Κλείνοντας και πριν σας ευχαριστήσω, θέλω να επαναλάβω αυτό που έχουμε  πει πολλές φορές στο παρελθόν...

«Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 

ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ 10:00 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ 10:00

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 13:30- 14:00 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 13:30- 14:00

 

Τόπος διεξαγωγής

: The Fighting Mall – Φιλικών58 Περιστέρι

Ημερομηνία διεξαγωγής

: 02/12/2018

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών

: 26/11/2018

Ώρα ζύγισης

: 09:00

Ώρα έναρξης sparring

: 10:00

Πληροφορίες

: 6974 552710